TYÖNÄYTTEITÄ

Ennen ja Jälkeen

Olemme keränneet muutaman esimerkin tekemistämme sivuista

Lisää työnäytteitä löydät facebook-sivuiltamme

Case: Active RTV Huolto Ky

Kari Active Antennilta tarttui Kompassin kotisivujen uusimistarjoukseen. Karille tärkeätä oli Kompassin pieni ja tehokas tiimi, sekä hinta-laatusuhde. Uudet sivut tehtiin designiltään nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi, ja myös hakukoneoptimointi saatiin kertaheitolla vastamaan tämän päivän kilpailutilannetta. Lue lisää miten olemme pystyneet toteuttamaan edulliset ja hyvät kotisivut yritykselle!

Case: Jyväskylän­ AG-Kiinteistöt Oy

Keski-suomessa 30 vuotta kiinteistövälitystä ja kiinteistöarviointia harjoittanut AG-kiinteistöt tarttui Kompassin tarjoukseen uusia kotisivunsa. Uudet sivut huokuvat luotettavuutta ja arvokkuutta, joka on kiinteistönvälityksen kaltaisessa liiketoiminnassa kultaakin kalliimpaa.

Uusilta kotisivuilta toivottiin tekstien uudistamista ja referenssien päivittämistä.

Ulkonäkö:

Referenssit: Aikaisemmin referenssisivu oli hankalasti katsottavissa, eikä sitä ollut hetkeen päivitetty. Ne päivitettiinkin nykypäivän tilannetta vastaaviksi samalla selkeyttäen niiden esitystapaa.

Tekstit: Samalla copywriterimme uudisti tekstejä myyvempään suuntaan ja teimme samalla kaikki uudistuksemme myös englanniksi.

Etusivu

Referenssisivu

Ennen Jälkeen

Huom! Lisäämme jatkuvasti facebook- seinällemme uusia työnäytteitä!