TYÖNÄYTTEITÄ

Ennen ja Jälkeen

Olemme keränneet muutaman esimerkin tekemistämme sivuista

Lisää työnäytteitä löydät facebook-sivuiltamme

Case: Active RTV Huolto Ky

Kari Active Antennilta tarttui Kompassin kotisivujen uusimistarjoukseen. Karille tärkeätä oli Kompassin pieni ja tehokas tiimi, sekä hinta-laatusuhde. Uudet sivut tehtiin designiltään nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi, ja myös hakukoneoptimointi saatiin kertaheitolla vastamaan tämän päivän kilpailutilannetta. Lue lisää miten olemme pystyneet toteuttamaan edulliset ja hyvät kotisivut yritykselle!

Case: Jyväskylän­ AG-Kiinteistöt Oy

Keski-Suomessa 30 vuotta kiinteistövälitystä ja kiinteistöarviointia harjoittanut AG-kiinteistöt tarttui Kompassin tarjoukseen uusia verkkosivunsa. Uudet sivut huokuvat luotettavuutta ja arvokkuutta, joka on kiinteistönvälityksen kaltaisessa liiketoiminnassa kultaakin kalliimpaa.

Uusilta kotisivuilta toivottiin tekstien uudistamista ja referenssien päivittämistä.

Ulkonäkö: Kun kyseessä on kiinteistönvälitysliiketoiminta, ulkonäön on heijastettava vakavuutta ja luotettavuutta. AG-kiinteistöille oli tärkeää, että uudistetut verkkosivut välittävät näitä arvoja potentiaalisille asiakkaille. Sivuston suunnittelussa keskityttiin luomaan ammattimainen ja luottamusta herättävä ilme, joka vastaisi yrityksen pitkäaikaista kokemusta ja asiantuntemusta alalla.

Referenssit: Aikaisemmin referenssisivu oli hankalasti katsottavissa, eikä sitä ollut hetkeen päivitetty. Ne päivitettiinkin nykypäivän tilannetta vastaaviksi samalla selkeyttäen niiden esitystapaa.

Tekstit: Copywriterimme uudisti tekstit entistä myyvemmiksi, ja kaikki uudistukset tehtiin myös englanniksi.

Etusivu

Referenssisivu

Ennen Jälkeen

Huom! Lisäämme jatkuvasti facebook- seinällemme uusia työnäytteitä!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi